Over Mij

Mijn naam is Dominique Mackaaij, ik ben 24 jaar. Ik studeer Sociaal juridische dienstverlening op de hogeschool van Utrecht.

Het allereerste boek dat ik bewust uit eigen beweging heb gelezen was Harry Potter en de geheime kamer. Ik had namelijk Harry Potter en de steen der wijzen in de bioscoop gezien en was toen al net zo ongeduldig als ik nu was. Ik kon absoluut niet wachten op de volgende film! Ik was toen 9, dus ben al redelijk jong begonnen met extreem veel lezen. Deze boeken verslond ik dan ook uiteindelijk in slechts één dag.

Lezen werd toen al mijn favoriete hobby. Inmiddels heb ik ontzettend veel goede boeken gelezen, maar blijft Harry Potter toch mijn all time favourite. Andere favorieten zijn: Het hof van doorns en rozen (Sarah J. Maas), Ontworteld (Naomi Novik), Cruel Beauty (Rosamund Hodge) De selectie (Kiera Cass) en Gone with the wind (Margaret Mitchell).
Natuurlijk heb ik nog vele andere favorieten, alleen wordt de lijst eindeloos lang als ik dat hier allemaal neer moet zetten.

Het allerliefste zou ik al mijn tijd gaan wijden aan het schrijven van een eigen boek. Helaas is dit door mijn opleiding momenteel nog niet helemaal mogelijk (al ben ik in mijn vrije tijd stiekem wel bezig). Maar het is absoluut mijn droom om mijzelf ooit schrijfster te mogen noemen. Dus ik geef niet op, ik blijf doorzetten en hopelijk heb ik op een dag mijn eigen boek!

dsc_0030

In ieder geval dat was even wat info over mij, een prettig gestoorde boekenfanaat die haar liefde voor boeken graag met jullie wil delen!

 

3 reacties op Over Mij

  1. Pingback: Ik ben afgestudeerd! | Leave No Story Behind

  2. La Fille Lisant zegt:

    Hoi! Ik heb jullie genomineerd voor de One Lovely Blog Award! Ik hoop dat jullie het leuk vinden 😉 https://lafillelisant.wordpress.com/2015/09/16/one-lovely-blog-award/

    Like

  3. Pingback: Voorlopers – readjunkie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s